چگونه کالای چینی اصل را تشخیص دهیم

ساخت وبلاگ
همانطور که می دانید کالای چینی به ارزان بودن شناخته شده است و خیلی ها این کشور را ناجی قشر مستضعف می دانند چرا که با عرضه محصولات ارزان قیمت به استفاده ی همگان از تکنولوژی روز کمک میکند! اما واقعیت امر چیزی دیگر است و شاید تصور ذکر شده، نتیجه ی بازخورد ارزان بودن اجناس چینی در بازار باشد. مثلا کارخانه های شرکت سونی که تولید کننده لوازم برقی و الکترونیکی است، تا چند سال پیش در ژاپن بود اما به دلایل زیر و صدها دلیل دیگر، این شرکت و ده ها شرکت دیگر تکنولوژی و کارخانه های خود را به چین و تایوان منتقل نمودند.

americamadeinchina

۱-پایین بودن دستمزد

۲-پایین بودن مالیات

۳-ارزانی و در دسترسی مواد اولیه

۴-پایین بودن هزینه ی گمرک

این دلایل که به شکل کلی بیان شدند از عمده ترین دلایل مهاجرت شرکت های بزرگ به چین است. لازم به ذکر است که این شرکت ها در کشور چین کمتر با موانعی از جمله قوانین مربوط به آلودگی محیط زیست مواجهند و دولت چین برای فعالیت این کمپانی ها تسهیلات خاصی  در نظر گرفته است.

پس معقول است که کمپانی های معتبر جهانی به این سرزمین مهاجرت کنند و محصولات شان را با کیفیت بالا و قیمتی ارزان روانه بازار کنند. ناگفته نماند که همه مادربرد های کمپانی های ساخت مادربرد دسکتاپ در کارخانه ی فونیکس تایوان تولید شده و به بازارهای جهانی منتقل می گردند. یا سی پی یو های (CPU) موجود در گوشی های موبایل همگی در این کشور ساخته می شوند البته مهندسی این محصولات در کشور های اروپایی طراحی می شود.

اما هنوز سوال اصلی باقی می ماند! اگر شرکت های معتبر جهانی کالاهای خود را با استاندارد بالا عرضه می کنند چرا کالاهای بی کیفیت بیشتر به چشم می آیند؟

پاسخ پرسش ابتدای مطلب این است : برخی از کارخانه های چینی بر اساس سفارش تاجر دست به تولید محصول می زنند و چون اکثر تجار به دنبال کالای ارزان می گردند تا به سود بیشتری برسند، در نتیجه اقدام به سفارش کالا با نرخ کمتر از حد استاندارد می کنند. و نتیجه تفاوت کیفیت کالایی که خریداری می کنید با کالایی که تبلیغ می شود فاحش است.

اما در کنار این تجار, هستند کسانی که محصول اصل سفارش می دهند و با هر زحمتی که شده سعی می کنند کالای اصل چینی را  به دست مشتری برسانند، یعنی همان کالایی که توسط شرکت های اصلی سازنده آن محصول تولید شده است.

-به کشور سازنده محصول دقت کنید اگر کشور سازنده ی هر کشوری به جز چین باشد این کالا اصل نیست، چرا که محصولات اصل ساخت چین با عنوان Made in China و یا Made in P.R.C.  معرفی می شوند. و تولیدات این کمپانی ها در چین می باشد نه در ایتالیا، فرانسه، آلمان و امثالهم.

۲-  با استفاده از بارکد خوان روی گوشی های هوشمند نیز می توانید به اصل یا بدل بودن محصول پی ببرید. (لیست بارکد کشورها را دانلود کنید).

barcode

۳-برخی محصولات چینی دارای هولوگرام هستند. که معمولا روی هولوگرام تصویر یا نام تاجر وارد کننده و یا آرم شرکت سفارش دهنده حک شده است.

یادآور می شویم که تقریبا تمامی شرکت های ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی به چین و تایوان منتقل شده اند و در حال حاضر تولید شان در کارخانه های چینی است نه در اروپا. پس جایی که کالای اصل چینی در بازار موجود باشد، تبلیغی با عنوان ” ساخت آلمان، محصول فرانسه، تولید کانادا و…” نمی تواند حقیقت داشته باشد چراکه نرخ کالای آلمانی (البته اگر موجود باشد) با همان کالای محصول چین تفاوت فاحش دارد و در بازاری که هر دوی این محصولات موجود باشد، محصول آلمانی (که البته آلمانی نیست و تقلبی است) متضرر است.

هر نام تجاری را نمی توان یک برند دانست. برای این که یک نام تبدیل به برند شود، باید دشواری هایی را پشت سر بگذارند. می بایست سال ها در عرصه تولید محصولات حضور فعال داشته باشد مورد اعتماد مشتریان واقع شود و نامش اعتبار یک محصول باشد. به همین دلیل، برند‌های خاص باید این ۵ نکته را مد نظر داشته باشند:

۱- یک برند باید بتواند ویژگی‌های خاصی را، مانند مشخصات محصول، طرح و مدل به ذهن خریدارش بیاورد.

burbbery-signature۲

- برند باید به چیزی شناخته شده و یا نشان دهنده یک یا چند مزیت کلیدی باشد.

۳- خریداران باید از برند تصویر ویژه‌ای داشته باشد؛ طوری که گویی این برند، دارای شخصیت است.

2014-porsche-911-gt3-photo-504710-s-1280x782

۴- برند باید نشان دهنده‌ی ارزش‌های آن شرکت باشد؛ این که آیا آن شرکت نوآور و در برابر محصولاتش به خریدارانش پاسخگو و مسئول است یا می تواند فرهنگ را در قالب محصولاتش به مردم معرفی کند؟

۵- یک برند متفاوت و موفق باید نشان دهنده تصویر استفاده کنندگان آن برند باشد. آیا مشتریان جوان و پرانرژی و یا مسن و کلاسیک هستند؟

chanel-suit3

راهنمای خرید برند واقعی

  • یادتان باشد که لباس ها ۲ فصل دارند که یکی آخر تابستان و یکی آخر زمستان شروع می شود. اگر لباس های بهار و تابستان را بخواهید، بعد از حراج آخر زمستان خرید کنید. لباس های پاییز و زمستان هم بعد از حراج آخر تابستان ارائه می شوند.

HM-Sale

  • برند های معتبر معمولا از نظر کیفیت، جنس، دوخت و لوازم جانبی (مانند دکمه ی اضافه و غیره)، بسیار رضایت بخش هستند. زیبایی شان هم اغلب چشم‌گیر است، گرچه ممکن است از لحاظ قیمت چندان قابل توجه نباشند. به هرحال انتخاب با شماست اما توصیه ما این است که خرید از نمایندگی های معتبر را به خرید از فروشگاه های معمولی ترجیح بدهید. از قدیم هم گفته اند که هر چقدر پول بدهی، همان قدر آش می خوری!
  • پیش از خرید کالای مورد نظرتان، شناسنامه کالا را (که باید درون آن باشد) کنترل کنید. روی این شناسنامه، شماره ی مربوط به آن کالا ثبت شده است. شما با این کار علاوه بر این که از اصل یا بدلی بودن جنس مورد نظرتان مطمئن می شوید، می توانید قیمت کالا را هم با همان شماره از سایت رسمی برندی که از آن خرید می کنید، مقایسه نمایید.
  • هنگام خرید به سایز و اندازه کالا دقت کنید تا بعد دچار مشکل نشوید. البته اگر به هر دلیلی کم دقتی کردید و آنچه خریدید به درد تان نخورد، در فروشگاه های معتبر تا ۲۴ ساعت فرصت دارید کالای مورد نظرتان را تعویض کنید یا حتی آن را پس بدهید. اما در این میان چند شرط نیز وجود دارد. یکی این که تگ کالا روی لباس باشد و دیگر این که رسید خرید تان را نیز به همراه داشته باشید.
  • نگه داشتن رسید کالا در خرید از نمایندگی های معتبر شرکت ها فواید دیگری هم دارد. ممکن است کالای شما عیب و ایرادی داشته باشد که نه شما و نه فروشنده متوجه آن بشوید اما مدتی بعد ناگهان به این ایراد پی ببرید. حالا اگر رسید خرید تان را پیدا کنید، مثل آب خوردن می توانید خرید تان را عوض کنید یا پس بدهید. البته به شرطی که این ایراد از اول در جنس بوده باشد و بعدا ایجاد نشده باشد.
  • ممکن است خرید شما هدیه باشد. در این صورت از صندوق دار بخواهید رسید هدیه برای تان صادر کند. در این رسید، قیمت کالا نمی آید و اگر اندازه ی آن مناسب دریافت کننده اش نباشد، با همان رسید می تواند آن را تعویض کند. البته اگر حواسش به تگ کالا باشد! در مورد سقف زمانی تعویض هدیه هم می توانید با فروشنده به تفاهم برسید.
  • درست که شما معمولا از خرید از برندها پشیمان نمی شوید اما اگر حواس تان به تقویم و پول توی جیب تان باشد، می توانید با هزینه کمتر خرید بیشتر بکنید. برند های بزرگ معمولا ۲ بار در سال حراج می گذارند و این حراج گاهی به ۷۰ درصد نیز می رسد. هنگام حراج باید حواس تان به چند نکته باشد؛ اول این که فروشگاه ها و شعبه ها در طول حراج خیلی شلوغ هستند. پس اگر می خواهید خرید خوبی بکنید باید در نخستین دقایق حراج خودتان را به فروشگاه برسانید و مسئله مهم تر این که تمامی موارد مرتبط با هدیه، تعویض و پس دادن را در طول حراج فراموش کنید! امکان تعویض یا پس دادن اجناسی که در طول حراج می خرید وجود ندارد.

برچسب‌ها: کارخانه های شرکت سونی, لوازم برقی و الکترونیکی, بازارهای جهانی, کارخانه های چینی چگونه از چین کالا وارد کنم...
ما را در سایت چگونه از چین کالا وارد کنم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 2000z79h بازدید : 646 تاريخ : يکشنبه 10 دی 1396 ساعت: 0:59